Om Oss

Välkommen till Laptimer – din ultimata destination för Racing, Professionella förare, Motorsportsteknik och strategier, Motorsportshistoria, Motorer & uppgraderingar samt Biltillverkare och modeller. Vi är din passionerade guide in i motorsportens spännande värld och levererar de senaste nyheterna, djuplodande artiklar och exklusiva insikter som håller dig på banan!

Möt vår visionäre grundare och förare, Erik Sandström, en äkta motorhuvud med ett oöverträffat kunnande och en brinnande passion för allt som har med racing att göra. Eriks år av erfarenhet inom motorsporten och hans osvikliga engagemang för att leverera högkvalitativt innehåll gör Laptimer till den ultimata plattformen för alla motorälskare där ute. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren förare, kommer du att hitta en guldgruva av information här som hjälper dig att ta ditt intresse till nästa nivå.

På Laptimer strävar vi efter att förse dig med en unik och intressant blandning av artiklar, guider, recensioner och intervjuer. Utforska den senaste tekniken inom motorsport, lär dig av de bästa professionella förarna och deras strategier, upptäck fascinerande historier om ikoniska tävlingar och förare, och få insyn i de senaste uppgraderingarna för din egen bil. Vi täcker också biltillverkare och modeller, där du kan jämföra och lära dig allt om de bästa fordonen som marknaden har att erbjuda.